europski strukturni i investicijski fondovi fracasso ri

Dragi posjetioče / posjetiteljice!

Projekt tvrtke Fracasso – Ri d.o.o. financiran sredstvima EU!

Tvrtka Fracasso – Ri d.o.o. ugovorila je dodjelu bespovratnih sredstava od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za projekt: Nabava proizvodne linije za pokretanje proizvodnje zidova za zaštitu od buke za ceste, autoceste i željeznice (Pro-buk).

Ukupni iznos projekta iznosio je 4.416.687,50 HRK, iznos od 3.533.350,00 HRK se odnosi na općenito prihvatljive troškove, od kojih je dio iz privatnih sredstava tvrtke (2.279.405,93 HRK), a dio je sufinanciran iz EU fonda u obliku bespovratnih sredstava i iznosi 1.253.944,07 HRK. Projekt se provodi od rujna 2017. godine do rujna 2018. godine.

Poduzeće Fracasso – Ri d.o.o. se odlučilo provesti projekt radi rješavanja sljedećih problema: nabavkom proizvodne linije za proizvodnju zidova za zaštitu od buke za ceste, autoceste i željeznice tvrtka će povećati profitabilnost svog poslovanja prodajom svojih proizvoda, povećanje kvalitete isporučene robe zbog bolje kontrole procesa proizvodnje, pokretanje jedinog proizvodnog pogona u Republici Hrvatskoj za navedene proizvode te u konačnici povećati svoje prihode od najmanje 25%.

Sve navedeno povećati će konkurentnost tvrtke na domaćem i stranom tržištu što će rezultirati povećanjem obima ugovorenih poslova, učvršćivanje postojeće pozicije na trenutnom tržištu te akviziciju novih tržišta (željeznice).

eu zastava

Više o EU fondovima možete pročitati na

https://strukturnifondovi.hr/
Za više informacija o projektu kontaktirajte direktora financija i člana projektnog tima Davida Grbca na broj +385 99 311 78 28.