europski strukturni i investicijski fondovi fracasso ri 02

Dragi posjetioče / posjetiteljice!

Projekt tvrtke Fracasso – Ri d.o.o. financiran sredstvima EU!

Tvrtka Fracasso – Ri d.o.o. ugovorila je dodjelu bespovratnih sredstava od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za projekt: Uvođenje potrebne informacijske i komunikacijske tehnologije u cilju postizanja više razine optimizacije poslovanja u tvrtki Fracasso – Ri d.o.o.

Ukupni iznos projekta iznosio je 1.812.843,75 HRK, iznos od 1.380.775,00 HRK se odnosi na općenito prihvatljive troškove, od kojih je dio iz privatnih sredstava tvrtke (497.079,00 HRK), a dio je sufinanciran iz EU fonda u obliku bespovratnih sredstava i iznosi 883.696,00 HRK. Projekt se provodi od veljače 2020. godine do rujna  2022. godine.

Cilj projekta je ulaganje u uvođenje kostumiziranog integriranog interdisciplinarnog softverskih rješenja koji se temelji na CRM, ERP i CAM rješenjima u poslovne procese tvrtke. Predmetni softveri će omogućiti tvrtki vršenje cjelokupnog procesa od ugovaranja do proizvodnje učinkovitije i produktivnije. Projekt se temelji na ciljevima OPKK 2014.-2020. i svim drugim relevantnim strategijama. Povećanje razine digitalizacije omogućit će povećanje konkurentnosti tvrtke kroz povećanje ubrzanje tempa rada u poslovnim procesima kao i u povećanju kvalitete svojih proizvoda te superviziju istih kroz cijeli proces izrade što tvrtka do sada nije mogla na željenoj razini.

eu zastava

Više o EU fondovima možete pročitati na

https://strukturnifondovi.hr/
Za više informacija o projektu kontaktirajte direktora financija i člana projektnog tima Davida Grbca na broj +385 99 311 78 28.