europski strukturni i investicijski fondovi fracasso ri 02

Dragi posjetioče / posjetiteljice!

Projekt tvrtke Fracasso – Ri d.o.o. financiran sredstvima EU!

Tvrtka Fracasso – Ri d.o.o. ugovorila je 2020. godine dodjelu bespovratnih sredstava od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za projekt: Sudjelovanje na međunarodnim sajmovima u cilju povećavanja tržišnog udjela na području EU i ulazak na nova tržišta (NR Kina).

Ukupni iznos projekta iznosio je 746.730,00 HRK, iznos od 718.809,53 HRK se odnosi na općenito prihvatljive troškove, od kojih je dio iz privatnih sredstava tvrtke (280,222,65 HRK), a dio je sufinanciran iz EU fonda u obliku bespovratnih sredstava i  iznosi 466.507,35 HRK. Projekt se provodi od veljače 2020. godine do prosinca 2022. godine.

Cilj projekta je ulaganje u odlazak na najveće svjetske specijalizirane sajmove u području prometne industrije. Sudjelovanjem na sajmovima u Amsterdamu i Šangaju tvrtka će pokušati proširiti svoje tržište te stvoriti kontakte koji će omogućiti povećanje udjela na novim tržištima te učvršćivanje pozicije na postojećim. Projekt se temelji na ciljevima OPKK 2014.-2020. i svim drugim relevantnim strategijama. Odlazak na specijalizirane međunarodne sajmove omogućit će povećanje vidljivosti tvrtke kroz prezentaciju tvrtke i njezinih proizvoda potencijalnim klijentima što će rezultirati potpisom novih ugovora te povećanjem prihoda koji su ostvareni izvozom.

 

eu zastava

Više o EU fondovima možete pročitati na

https://strukturnifondovi.hr/
Za više informacija o projektu kontaktirajte direktora financija i člana projektnog tima Davida Grbca na broj +385 99 311 78 28.